lauantai 6. huhtikuuta 2013

Ei tää lama päähän käy

Näin eloisia unia yöllä. Yhdessä olin jollain muulla kuin tavallisella terapeutillani. Keskustelu sujui ja huomasin, että hän puhui juuri sellaisia painavia sanoja, jopa viisauksia, joita tarvitsin, jotka antaisivat paljon minulle. Tunnistin puhutun asian tärkeyden, mutta en pystynyt keskittymään. Suljin silmäni voidakseni keskittyä paremmin, mutta keskittymisen asemesta aloin tuntea eroottista vetoa terapeuttiin. Hän ei ollut erityisen vetovoimaisen tai aistillisen oloinen, mutta kun tunsin hänen lämpimän hengityksensä kasvoillani ja hänen tuoksunsa, halusin suudella häntä, hyväillä, painautua häneen... Kun avasin silmäni (unessa) hänen kasvonsa olivatkin suuteluetäisyydellä ja aloimme varovaisesti mutta koko ajan voimistuvalla innolla suudella.

Heräsin puolittain unesta ajatellen, ettei minulla voi olla seksitouhuja terapeutin kanssa, se ei mitenkään käy päinsä terapian takia. Uinahdin uudelleen kertoakseni tämän terapeutille. Hän ei olisi millään malttanut lopettaa, joten se uniterapiasuhde taisi olla sitten siinä. Kunpa muistaisin edes jotain niistä viisauksista! Jos haluaisin tulkita unta, voisin miettiä sitä, miten unessa keskeiset, tärkeät asiat väistyvät seksin tieltä. Jos ei takerruta seksiin, sysäänkö tärkeiden asioiden käsittely syrjään jollain sijaistoiminnalla? Vastaus on hyvin selvä.

Onneksi valveterapeuttini on sopivan etäinen enkä näe häntä antautumassa terapiasuhteeseen sopimattomiin touhuihin asiakkaidensa kanssa.

-----------
On ollut varsin tylsä lauantai ja huomenna tai illalla on tiedossa morkkista, koska en ole saanut aikaiseksi niitä asioita, joita pitäisi. Kuten esitelmänpuolikasta ensi loppuviikoksi. Ensi viikon aikana pitää myös rakennella työhakemus ja tehdä edes jotain opintojuttuja. Apua. Ei saa ajatella kaikkea välttämätöntä tekemistä kerralla tai lamaannun taas täysin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti